Smoked Arctic Char á la Fairy River
Alkupalat:
Graavisuolattua merirautua leivän päällä
Pääruoka:
Kylmäsavustettua merirautua, kuullotettua valkosipuliriisiä
Jälkiruoka:
espressokahvia ja tummaa suklaata
Ruokajuoma:
Kuivahko (sec) tai kuiva (extra sec) kuohuviini ja Fairy River vettä
(brut nature)
2
merirautua
2-3
valkosipulin kynttä
1
sitruuna
Suolaa
Valkopippuria
Riisiä
Voita
Oliiviöljyä
Valmistus:
1.päivä:
toinen merirautu fileoidaan, paloitellaan sopiviksi paloiksi ja
suolataan kevyesti kylmäsavustusta varten. Kylmäsavu-uuni on
rakennetaan tarkoitukseen sopivaan rinteeseen.
2.Toinen päivä: Toinen merirautu fileoidaan ja suolataan
rasiaan. Graavisuolaus merisuolalla ja maustetaan hieman
valkopippurilla (3-4 tuntia). Edellisenä päivänä suolatut meriraudun palaset asetellaan savustusuuniin. Tarkkaile uunia, ettei lämpötila
nouse liian korkeaksi. Rautua savustetaan 6-8 tuntia.
Juuri
ennen kylmäsavustuksen valmistumista valmistetaan riisi.
Kuullotetaan riisi kevyesti oliiviöljyssä valkosipulin kanssa.
Lisätään Fairy River:n vettä, suolaa ja annetaan riisien hautua
hiljalleen 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti